Construction management

Brisk Group oferă servicii de construction management realizate cu manageri de proiect și o echipă de profesioniști, capabili să susțină și să supervizeze toate procedurile și procesele implicate, oferind beneficiarilor toate avantajele unei execuții a proiectului la timp, de calitate și în buget. Acest serviciu este aplicat la cele mai înalte standarde, cu un sistem informatic de management performant, strategii de planificare complexe, metode moderne, prevenție de riscuri și eficientizare a costurilor. Acționăm cu profesionalism în toate cele șase arii importante ale serviciilor de construction management, respectiv: programare, cost, siguranță, calitate, funcționalitate, scop.

Ce asigură Managementul în Construcții oferit de Brisk Group:

 • Realizăm un plan de construction management conform celor mai noi și ridicate standarde din domeniu.
 • Încredințăm proiectul unui manager în construcții și unei echipe alcătuite din profesioniști în toate sectoarele și specializările de activitate implicate.
 • Preluăm responsabilitatea licitațiilor pentru executarea lucrărilor propriu-zise de construcții și selectăm cei mai potriviți furnizori și subcontractori.
 • Organizăm, conducem, planificăm și supervizăm  etapele de lucru și activitatea tuturor echipelor din șantier.
 • Identificăm și comandăm în condiții avantajoase toate serviciile, materialele și echipamentele necesare bunei desfășurări a lucrărilor.
 • Realizăm un management de proiect în care prevedem toate riscurile și revendicările ce pot afecta evoluția lucrărilor și bugetul alocat.
 • Venim cu propuneri și soluții de construction management în orice moment in care clientul decide ca este timpul să apeleze la specialiști.
 • Ne asigurăm că proiectul este realizat la cele mai înalte standarde de eficiență și calitate, cu un cost management optimizat.

De ce să apelezi la serviciul nostru de construction management:

 • Preluăm orice tip de proiecte și acționăm pentru a asigura calitatea dorită, cu un management în construcții cât mai performant.
 • Delegăm un manager de proiect și o echipă de specialiști în construcții, care să coordoneze și să controleze întreaga activitate de pe șantier.
 • Te ajutăm să identifici oportunități de investiții și dezvoltare, care să ridice valoarea proiectului și să îi sporească competitivitatea.
 • Venim cu cele mai bune oferte de subcontractori și furnizori de servicii, soluții, materiale, utilaje și echipamente de construcții.
 • Te ajutăm să reduci cu până la 10% bugetul alocat realizării proiectului, prin serviciul nostru de construction management și cost management.
 • Printr-un management în construcții bazat pe experimență relevantă în lucrări complexe, de mare anvergură, creștem rentabilitatea și valoarea proiectului final.

Pentru mai multe detalii și o ofertă concretă de management în costrucții nu ezitați să ne contactați!

Managementul în construcții este un serviciu în construcții ce asigură beneficiarului unui proiect un management complex, ce vizează organizarea și planificarea etapelor și activităților, contractarea furnizorilor de materiale și servicii, siguranța execuției și securitatea în muncă a echipelor, funcționarea și derularea corespunzătoare a activității, controlul costurilor și calității execuției, scopul proiectului.

Construction managerul este de fapt coordonatorul a tot ceea ce se întâmplă într-un șantier și responsabilul principal al bunului mers și al finalizării proiectului în parametrii agreați de investitori. Responsabilitățile poziției ocupate de managerul în construcții implică competențe multiple, atât în ceea ce privește organizarea întregii activității desfășurate pe șantier, cât și în ceea ce privește supervizarea tuturor proceselor de execuție.

Managerul de proiect este cel care conduce serviciile de construction management ale șantierului și reprezintă interesele beneficiarului sau investitorului în tot ceea ce privește ducerea la bun sfârșit a întregului proiect. El este mandatat sa lucreze și să armonizeze toate părțile implicate, pentru a livra proiectul la timp, în buget, la standardele de calitate și funcționalitate solicitate de beneficiar.

Managementul în construcții aduce la un loc și cumulează specializarea și experiența de muncă a unei echipe extinse, din care fac parte toți cei implicați în proiect: arhitecți, proiectanți, ingineri, contractori, furnizori, supervizori, beneficiari. Rolul lui este acele a ajunge la cele mai bune soluții posibile în ceea ce privește conducerea, dezvoltarea, planningul, evoluția și finalizarea în parametrii optimi a tuturor lucrărilor.