Despre noi

Suntem Brisk Group, una dintre cele mai dinamice și performante companii, ce oferă servicii de consultanță, project și cost management în construcții. 

Echipa Brisk este formată din peste 60 de profesioniști calificați, cu experiență în diferite arii de activitate, inclusiv manageri de proiect, manageri de costuri, specialiști în planificare, ingineri instalații, arhitecți, topografi, coordonatori de sănătate și siguranță în munca. În portofoliul companiei se află peste 100 de proiecte de anvergură, ce aparțin celor mai reprezentative domenii în care activăm. 

În tot ceea ce facem, ne orientăm acțiunile spre inovație și viitor, căutăm alternative și venim cu soluții noi, menite să sporească valoarea construcțiilor și să crească competitivitatea proiectelor livrate. Implementăm cele mai actuale și mai moderne tehnologii, ce contribuie la rentabilizarea costurilor, eficientizarea consumului de resurse și energie, protejarea mediului înconjurător.

"Believe that life is worth living, and your belief will help create the fact"

William James Philosopher and psychologist

Lucrăm cu instrumente inovatoare, care permit soluții moderne și eficiente

Procesele noastre integrează instrumente de ultimă generație, care ne permit să contribuim la modernizarea atât de necesară în domeniul construcțiilor. Digitalizarea serviciilor noastre adaugă valoare pe termen lung și oferă o experiență mult mai bună de lucru pentru client.

Te ascultăm cu atenție, analizăm și apoi… te purtăm pe drumul către succes!

Pentru că știm să ascultăm cu adevărat, înțelegem mai repede. Pentru că înțelegem mai repede, găsim soluții mai bune. Pentru că găsim soluții mai bune, calea către finalizarea în timp, în buget și la calitatea planificată este mai clară încă de la primii pași.

Îți oferim o opinie obiectivă și argumentată despre proiectul tău

Venim cu soluțiile care îți permit să anticipezi și să gestionezi riscurile proiectului tău. Te putem ajuta să obții o părere obiectivă despre stadiul în care te afli, ce poți face pentru a eficientiza lucrurile și unde anume este nevoie de intervenție imediată sau de o supraveghere mult mai atentă. Suntem suportul de care ai nevoie pentru a-ți duce la capăt proiectul, în cei mai buni parametri.

Avem o echipă de nivel internațional, dar puternic ancorată în realitățile pieței românești de construcții

Suntem profesioniști cu un portofoliu solid, construit în proiecte de succes în Europa, Orientul Mijlociu, Asia și Africa. Am câștigat astfel nu doar un bun renume și respectul clienților și colaboratorilor, dar și știința de a ne adapta fiecărei piețe și fiecărui tip de client.

Experiență relevantă în cele mai importante segmente din domeniul construcțiilor

Ai un proiect de retail, rezidențial, transport sau infrastructură, office, distribuție, energie, pharma sau în sectorul guvernamental? Noi suntem oamenii cu care trebuie să vorbești atunci când vrei eficiență și control fără bătăi de cap: venim cu experiență relevantă pe proiecte complexe, cu procese testate în timp și insighturi pertinente pentru zona ta de interes.

Echipa noastră vine cu o abordare modernă

Într-un sector în care cei mai mulți jucători se confruntă cu dificultatea de a reține o resursă umană capabilă, noi motivăm zi de zi o echipă completă și complexă de specialiști conectați la viitor. Cu toții venim cu o abordare modernă și cu dorința de a cere mereu mai mult de la noi și de la proiectele în care suntem implicați, iar asta se reflectă în calitatea soluțiilor pe
care le propunem clienților noștri.

Suntem constructori… de parteneriate pe termen lung!

Am pornit la drum cu gândul să clădim un business de viitor. Iar pentru asta știm prea bine că avem nevoie de parteneriate solide. Acesta este unul dintre obiectivele noastre în fiecare proiect: să creăm și să ducem mai departe relații de business sănătoase și profitabile pentru toate părțile implicate.

Iată în ce constă, mai exact, experiența noastră.

Serviciile noastre sunt realizate de o echipă de arhitecți, ingineri, cost și project manageri profesioniști, cu experiență internațională, ce garantează calitatea tuturor lucrărilor livrate. Înalta calificare și competențele sporite ale membrilor echipei noastre sunt cele care ridică standardele execuției, asigură supervizarea proiectelor și dau valoare serviciilor noastre de consultanță.

Grație experienței câștigate în proiecte complexe, de mare anvergură, suntem cea mai bună opțiune dacă doriți să beneficiați de un project și cost management performant. Urmărim în permanență interesele tuturor părților implicate, având mereu grijă să respectăm toate detaliile planurilor din punct de vedere tehnic, calitate, timp de execuție și buget alocat.

Asigurăm avantaje competiționale clienților și plus valoare proiectelor. Căutăm și alegem cele mai bune soluții tehnice și echipa cea mai potrivită pentru specificul fiecărei etape. Lucrările executate se ridică la cele mai înalte standarde din punct de vedere management, cost, calitate, siguranță și securitate în muncă.

Comunicăm eficient și dezvoltăm parteneriate durabile cu toți dezvoltatorii și beneficiarii proiectelor realizate. Ne asigurăm că nevoile și interesele au fost bine înțelese și au condus la cea mai bună finalitate a serviciilor și lucrărilor care ne-au fost încredințate. 

Brisk Group oferă servicii certificate, flexibile și specializate de: Project Management, Cost Management, Construction Management, Development Monitoring, Risks Management Design Management, Planning and Project Control, Project Engineering Technical Due Diligence, Certified Site Supervision, Claim Management, Sustainability.

Expertiza noastră acoperă cele mai importante sectoare ce țin de: Residential, Retail, Office, Energy, Industrial, Logistics & Distribution, Healthcare & Pharmaceutical, Hospitality, Education, Culture, Government, Master Planning.

Viziune

 • Ne implicăm cu maximum de profesionalism în a oferi consultanță și un management de proiect care să contribuie la ridicarea standardelor în construcții și la realizarea de proiecte cu plus valoare ridicată. 
 • Ne dorim sa înțelegem cât mai bine exigențele și nevoile clienților, venind întotdeauna în întâmpinarea lor cu soluții, servicii și cu echipa cea mai potrivită  pentru realizarea fiecărui proiect.
 • Oferim excelență și performanță în mangement și execuție, calitate, cost și termene de execuție cât mai rentabile și avantajoase.
 • Avem o viziune modernă, în care îmbinăm cu succes evoluția tehnologică și reglementările internaționale în materie de siguranță și sustenabilitate.

Misiune

 • Eficientizarea managementului și costului proiectelor în construcții;
 • Crearea de avantaje competiționale prin identificarea de soluții personalizate;
 • Respectarea tuturor măsurilor de sustenabilitate și protecție a mediului înconjurător;
 • Identificarea oportunităților de creștere a eficienței organizaționale;
 • Dedicare, experiență și expertiză în tot ceea ce facem;
 • Un partener corect, de încredere, pe termen lung;
 • Îmbunătățirea permanentă a soluțiilor și rezultatelor livrate.

Echipa noastra

Portofoliu

Luxuria Domenii Residence / București

LUXURIA RESIDENCE FAZA B/ București

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” / Timișoara

GREENFIELD/ București

LUXURIA RESIDENCE FAZA B/ București

CATEDRAL RESIDENCE / Bucuresti

Universitatea Politehnica Timisoara / „Facultatea de Chimie Industriala si Ingineria Mediului”

APPTOWN NORTH / Pipera

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” / Timișoara

Courtyard by Marriott / Bucharest

Centrala nucleară Hinkley Point C

Vivalia 6 / 7 Timișoara

Nord One Residence / Timișoara Faza 1