Technical due diligence

Brisk Group oferă servicii de technical due diligence tuturor companiilor și firmelor de construcții care doresc să facă o evaluare obiectivă și realistă a investițiilor și proiectelor din construcție. Specialiștii noștri se vor ocupa de strângerea tuturor datelor necesare fiecăruia dintre procesele implicate și de finalizarea lor într-un raport, care sa pună în evidentă toate aspectele importante ale investiției.

Ce asigură serviciul de Technical Due Diligence Brisk Group?

 • Cel mai important aspect al serviciului oferit este realizarea unei discuții preliminare deschise și punctuale, care să aibă în vedere scopul urmărit de solicitant.
 • Pe baza discuțiilor inițiale se stabilesc cadrul, structura și etapele a ceea ce va deveni analiza și raportul serviciului de technical due diligence.
 • Obținem toate datele și documentele relevante și importante pentru procesul solicitat, conform recomandărilor și procedurilor specifice.
 • Analizăm și evaluăm documentația ce ține de design, arhitectură, costuri, monitorizare lucrări, tehnologii și materiale folosite, riscuri și performanțele ce pot fi obținute.
 • Realizăm on-site due diligence sau analiza felului în care lucrurilor stau în realitate pe șantier, care să ofere investitorilor o imagine realistă și corectă a corespondenței dintre documente și ceea ce se întâmplă cu adevărat pe teren.
 • Pentru a putea finaliza procesul așteptăm ca toate părțile implicate să adreseze întrebări, să-și exprime nelămuririle și să elucideze neclaritățile legate de datele strânse ce vor fi folosite pentru raport.
 • Pe baza informațiilor analizate și confirmate realizăm un raport detaliat și documentat, avizat de specialiștii noștri.

De ce să apelezi la serviciul nostru de technical due diligence?

 • Oferim un raport obiectiv al situației, care va include toate avantajele și dezavantajele implicate de execuția sau investirea într-un proiect.
 • Solicităm companiei care dorește investiția, asocierea sau vânzarea proiectului, toate datele necesare și importante pentru întocmirea raportului final.
 • Venim cu experiență organizațională și cu recomandări privind îmbunătățirea soluțiilor și propunerilor, care să ducă la creșterea valorii ofertei inițiale.
 • Oferim servicii conexe specializate, ce țin de project management, risk management, managementul revendicărilor, ieșire din afacere.
 • Serviciile noastre de technical due diligence sunt disponibile pentru cele mai importante sectoare și domenii de activitate ce implică proiecte în construcții.

 

Pentru mai multe detalii și o oferta de technical due diligence nu ezitați să ne contactați!

 

Technical due diligence este un audit tehnic sau un proces de analiză în detaliu a tuturor aspectelor tehnice ale unui produs, serviciu, proiect etc. El este recomandat și solicitat ori de câte ori este nevoie de o expertiză autorizată în vederea obținerii unei finanțări, atunci când se dorește o asociere sau achiziția unei companii, segment, departament, acțiuni la aceasta etc.

Serviciul de technical due diligence este un serviciu complex, ce antrenează strângerea și analiza de numeroase date și documente necesare pentru o evaluare corectă și completă a tuturor aspectelor importante pentru scopul vizat. Evaluarea datelor și a informaților va fi realizată obligatoriu de profesioniști, cu competențe avansate în fiecare dintre sectoarele implicate.

Companiile care apelează la serviciul de technical due diligence au mult mai multe șanse de a obține investiții mai mari și o mai bună rentabilizare a acestora. Orice start-up sau afacere care urmărește să se dezvolte pe baza unei finanțări externe sau care țintește să fie achiziționată de un gigant din domeniu are nevoie de technical due diligence. Acest proces este cea mai sigură cale pentru a asigura succesul dezvoltării unui proiect, o finanțare importantă, o fuziune avantajoasă.