Design management

Brisk Group oferă servicii de design management ce reușesc să îmbine într-o manieră unică și inovatoare, designul, proiectarea și tehnica în construcții. Specialiștii noștri în design, inginerie, arhitectură și tehnologie oferă soluții personalizate, ce conferă eficiență și valoare ridicată tuturor proiectelor în care suntem implicați. Scopul nostru este acela de a ne folosi experiența pentru a produce schimbări semnificative în domeniu, ce vor ridica standardele de calitate ale tuturor proiectelor livrate.

Ce asigură serviciul de Design Management oferit de Brisk Group?

 • Realizăm un design de proiect ce include soluții unice și tehnologii inovatoare, de ultimă generație.
 • Ne asigurăm ca designul ales este soluția optimă și respectă toate reglementările si normele de siguranță în construcții.
 • Designul nostru ține cont, pe cât de mult posibil, de bugetul disponibil, de preferințele, recomandările și așteptările beneficiarilor. 
 • Planificăm și programăm toate etapele și procesele necesare pentru realizarea unui proiect performant.
 • Desemnăm un design manager care să se ocupe cu profesionalism și creativitate de armonizarea tuturor elementele și specializărilor implicate cu destinația finală a proiectului.
 • Pentru a fi siguri că designul aprobat este respectat la punerea în practică a proiectului, oferim servicii de project management, coordonare achiziții și supervizare lucrări.
 • Subscriem imaginii, principiilor și valorilor asumate și angajate de beneficiarii proiectelor, asigurându-ne că designul final ales le susține și le întărește. 

De ce să apelezi la serviciul nostru de management de design:

 • Din echipa noastră fac parte specialiști, care se pot implica cu profesionalism în proiectarea, evaluarea și realizarea celui mai potrivit design de proiect.
 • Suntem interesați să oferim clienților noștri soluții unice și originale și un design management care ține cont de cele mai noi tendințe și tehnologii disponibile.
 • Căutăm să îmbunătățim cât de mult posibil calitatea și standardele lucrărilor pe care le proiectăm, supervizăm și executăm.
 • Oferim servicii de consultanță și proiectare în realizarea de construcții cu eficiență sporită din punct de vedere design, timp de execuție și buget.
 • Vizăm să fim un motor de progres,  schimbare  și inovație pentru toate sectoarele în care realizăm design de proiecte. 

 

Pentru mai multe detalii și o ofertă concretă de management de design nu ezitați să ne contactați!

 

Managementul de design este un proces, o decizie sau o strategie care permite unei afaceri, brand, proiect, serviciu etc. să aibă o imagine ce ține pasul cu tendințele și inovația, să fie competitiv, modern, actual, în măsură să îmbunătățească percepția despre o companie și calitatea oferită.

Design managementul unește și îmbină designul, inovația, tehnologia, managementul și experiența oferită clienților, oferind avantaje competiționale tuturor celor care vizează să aducă schimbări semnificative de natură economică, socială, culturală, de sustenabilitate și integrare în mediu. Procesul oferă succes organizațional și aduce un plus de valoare în vieții tuturor.

În funcție de domeniu, există mai mulți responsabili pentru ceea ce este numit design management. Autorul schimbării poate fi designer industrial, graphic designer, designer de serviciu, designer de interior sau de exterior, peisagist, experience designer, arhitect, inginer, designer de interfață etc. De talentul și capacitatea acestuia de a produce schimbare și a aduce elemente de originalitate și unicitate, ține evoluția unui proiect sau a unei afaceri.

Întrucât construcțiile speciale și proiectele unice sunt tehnice, provocările cărora trebuie să le răspundă un design management performant în construcții sunt din ce în ce mai mari. Este nevoie de specialiști pentru toate procesele implicate și de o bună cunoaștere a tendințelor, tehnologiilor, echipamentelor și materialelor de construcții de ultimă generație disponibile.