Cost Management

Brisk Group oferă servicii de cost management cu mare acuratețe în estimarea, prevederea și alocarea bugetului necesar pentru execuția unui proiect. Asigurăm costuri performante,  în cel mai bun raport calitate și timp alocat. Pe măsură ce lucrările avansează, avem grijă ca banii folosiți să corespundă cât mai bine planificărilor stabilite inițial în planul de management de cost.

Prin serviciul de cost management maximizăm randamentul cheltuielilor și garantăm profitabilitatea investiției. Pentru a face cele mai bune estimări ne bazăm întotdeauna pe experții noștri și pe experiența dobândită de aceștia în gestionare de proiecte anterioare, de mare anvergură.

De la estimarea inițială a bugetului până la definirea strategiei de achiziții și validarea costurilor finale, urmărim să eficientizam cât mai mult toate resursele financiare alocate fiecărei etape și proiectului general.

Ce asigură Managementul de Cost oferit de Brisk Group:

 • Realizăm un plan de cost management pornind de la o schița proiectului.
 • Estimăm cu profesionalism costurile proiectului, ținând cont de cele mai noi tehnologii și soluții de materiale disponibile în prezent.
 • Urmărim cu mare atenție toate elementele de design, autorizare, materiale de construcție, finisaje, echipe și manoperă, supervizare, softuri, costuri de instruire etc.
 • Oferim soluții de costuri personalizate, cu mare acuratețe de previzionare și încadrare.
 • Monitorizăm permanent, în fiecare etapă a implementării proiectului, respectarea cât mai fidelă a bugetului planificat inițial.
 • Evaluăm și oferim recomandări autorizate pentru oferte primite în urma licitațiilor pentru lucrări.
 • Realizăm un management de risc și revendicări, semnalăm din timp toate problemele comerciale ale unui proiectul.
 • Căutăm soluții și venim cu propuneri pentru a crește profitabilitatea unei investiții și valoarea finală a fiecărui proiect.

De ce să apelezi la serviciile noastre de cost management:

 • Evaluăm corect și realist, oferim soluții pentru un plan de cost management cât mai eficient, cu resurse și tehnologii de ultimă generație.
 • Din echipa noastră fac parte specialiști care pot concepe și superviza tot ceea ce ține de un management de proiect cu cost performant.
 • Ne implicăm cu profesionalism în toate etapele de elaborare și urmărire a unui plan de management de cost.
 • Avem experiență relevantă în realizarea și oferirea de soluții optime de costuri, care cresc valoarea unui proiect.
 • Eficientizăm costurile finale, fără a face rabat de la calitate pentru niciunul dintre procesele implicate.
 • Printr-un plan de cost management atent, aducem plus valoare tuturor proiectelor care ne sunt încredințate.

 

Pentru mai multe detalii și o ofertă concretă de management de cost nu ezitați să ne contactați!

 

Managementul de cost este procesul de estimare, alocare și control al bugetului disponibil pentru proiectarea, supervizarea, execuția și livrarea unui proiect. Pe baza acestuia se stabilesc toate cheltuielile implicate în implementarea unui proiect și se pot prevedea, pentru ajustări sau suplimentări, toate riscurile și costurile neprevăzute.

Costurile generale se calculează în faza de planificare a proiectului și trebuie să fie corecte, realiste și aprobate înainte de începerea lucrărilor. Ele trebuie să fie documentate, verificate și validate, cu materiale, manoperă și activități conforme și de calitate. Pe baza datelor obținute se realizează un plan de cost management.

Întrucât execuția proiectelor mari se derulează adesea pe parcursul a mai mulți ani, este foarte important ca planul de cheltuieli să fie redactat cât mai bine, de la început, de către un manager de proiect expert în cost management. Și chiar dacă există variații de costuri, bugetul alocat poate fi gestionat bine și eficient printr-un management de cost experimentat.