Certified Site Supervision

Brisk Group oferă serviciul de certified site supervision cu specialiști și tehnicieni calificați, ce asigură monitorizarea implementării proiectului și garanția standardelor angajate pentru fiecare dintre etapele implicate. Prin supervizare de șantier ne asigurăm că proiectul livrat este la calitatea solicitată, executat la timp și la un cost avantajos. Cu ajutorul colaboratorilor noștri certificați verificăm implementarea planurilor, pentru a ne asigura că aceastea sunt în conformitate cu toate normele în vigoare în domeniul construcțiilor. Punem la dispoziția clienților supervizori de șantier, ce sunt constructori și manageri de proiect experimentați.

Ce asigură serviciul de Supervizare Șantier oferit de Brisk Group:

 • Încredințăm lucrările unui manager cu pregătire și experiență în construcții pentru tipul de proiect repartizat.
 • Urmărim și monitorizăm permanent construcția și evoluția conformă  normelor în vigoare, a tuturor lucrărilor din șantier.
 • Asigurăm calitatea proiectului prin coordonare și contractare de servicii potrivite, cu costuri avantajoase.
 • Evaluăm execuția corectă a lucrărilor, în conformitate cu datele înscrise în proiectul tehnic și în caietul de sarcini.
 • Lucrăm cu parteneri atestați de Inspectoratul de Stat în Construcții, care garantează calitatea lucrărilor de pe teren.
 • Asigurăm prezența la fața locului a tuturor specialiștilor necesari proiectului, de la site manageri la diriginți de șantier.
 • Oferim soluții adecvate și personalizate în funcție de complexitatea fiecărui tip de construcție, supervizare proiecte și lucrări, part-time sau full-time.

De ce să apelezi la serviciul nostru de certified site supervision:

 • Suntem o echipă de profesioniști, care putem furniza cu profesionalism servicii calificate de supervizare și dirigenție de șantier.
 • Monitorizăm dezvoltarea proiectului, oferim soluții avizate, rapoarte regulate și alternative avantajoase.
 • Pentru a respecta termenele și a nu avea blocaje de finanțare, colaborăm eficient cu toate părțile implicate în proiect.
 • Urmărim respectarea tuturor reglementărilor legale în vigoare, privind siguranța în construcții, normele de securitate în muncă, protecția mediului înconjurător.
 • Putem oferi servicii specializate de cost management, management de risc și management de revendicări.
 • Suntem un partener de încredere în întreg procesul de monitorizare a dezvoltării, de la debut până la finalizarea lucrărilor.

 

Pentru mai multe detalii și o oferta de supervizare șantier nu ezitați să ne contactați!

 

Supervizarea șantierului este un serviciu în construcții ce presupune supravegherea și controlul tuturor proceselor tehnice, funcțional-estetice, urbane și de mediu desfășurate pe un șantier. Activitatea are rolul de a asigura că toate livrabilele angajate într-un proiect sunt realizate la standardele de calitate, cost și planificare angajate.

Certified site supervision este un serviciu de monitorizare a tuturor etapelor, proceselor și activităților dintr-un șantier, de la faza inițială de organizare, până la recepția finală. Acesta implica tot ceea ce ține de planul de urbanism, protecția mediului, reducerea disconfortului celor din zonă, săpături, fundație, structură, zidărie, instalații, elemente arhitecturale, finisaje etc.

Supervizarea de șantier și dirigenția acestuia sunt realizate de un manager de proiect, ajutat de diriginți de șantier ce au misiunea de a controla cu responsabilitate și profesionalism toate lucrările derulate în șantier. Ei trebuie să știe să citească și să ofere indicații despre toate planurile folosite, să observe și să sesizeze din timp orice neconformități și riscuri, să solicite corecții și modificări ale planurilor ori de câte ori este necesar. De competența și înalta lor calificare ține buna derulare a tuturor lucrărilor și calitatea finală a fiecărui proiectul livrat.