Hospital and pharma

Construcția de clădiri din sectorul spitale și pharma trebuie să satisfacă o serie de standarde, care să le permită să asigure igiena strictă și securitatea în muncă specifice acestor domenii. În acest scop vor fi folosite tehnologii, materiale de construcție și finisaje, circuite și particularități de proiect ce necesită experiența și competențe speciale.

Spitalele, unitățile de primiri urgențe, clinicile, dispensarele, centrele și laboratoarele de analize și cercetări biologice, toate construcțiile cu destinație medicală, de producție de medicamente și produse farmaceutice vor fi proiectate și construite în conformitate cu reglementările specifice, stabilite la nivel național sau internațional.

Ca în orice alt domeniu, proiectarea și designul în sectorul hospital and pharma trebuie să țină pasul cu tendintele și normele. Proiectarea trebuie să fie făcută cu grijă și responsabilitate crescută, luând în calcul toate aspectele și detaliile importante pentru desfășurarea activității. Printre cele mai importante particularități menționăm: nevoia de a menține o igienă impecabilă, partiții de saloane în funcție de specializări, spații destinate exclusiv personalului, cabinete, zone de urgențe, săli de așteptare, prevederea de locuri de plasare sau depozitare a echipamentelor și aparaturii medicale necesare, centre de analize etc.

Brisk Group oferă servicii de consultanță în construcții și project management, cu servicii specializate pentru realizarea și punerea în operă de construcții cu destinație medicală, precum spitale, clinici, laboratoare, unități de producție medicamente etc. Din echipa noastră fac parte profesioniști în construcții ce se pot ocupa de supervizarea proiectelor și execuției de clădiri din sectorul hospital and pharma. În tot ceea ce facem ne folosim experiența și competența pentru a livra lucrări în parametrii optimi de calitate, cost și timp de execuție.

De ce să alegeți serviciile Brisk Group în Sectorul Hospital și Pharma:

 • Oferim consultanță și servicii specializate în realizarea de proiecte specializate în domeniul spitale și industrie farmaceutică.
 • Desemnăm un manager de proiect care să se ocupe cu profesionalism de tot ceea ce ține de realizarea, implementarea și finalizarea proiectului.
 • Avem specialiști în construcții, cu experiență internațională, ce pot interveni în orice etapă a proiectării și execuției lucrărilor.
 • Dispunem de proceduri interne certificate, ce permit ca fiecare etapă a proiectului să fie realizată corespunzător, conform standardelor, planului de execuție și costurilor angajate.
 • Oferim management de proiect, servicii de planning și supervizare a tuturor activităților, echipelor și subcontractorilor implicați.
 • Toate proiectele noastre includ servicii de risk și claim management și un plan de execuție detaliat ce ține cont de toate procesele, normele și criteriilor de execuție ale unor lucrărilor specializate.
 • Oferim recomandări în privința alegerii celor mai buni furnizori de materiale de construcție și subcontractori de echipe de execuție.
 • Avem grija ca manopera, materialelele de construcții, echipamentele, soluțiile tehnice și de instalații, infrastructura exterioară să fie în parametrii de calitate reglementați.
 • Printr-un project management în construcții performant garantăm și creștem valoarea investiției.

Care sunt avantajele serviciilor Brisk Group pentru sectorul Spitale și Pharma:

 • Experiență relevantă în proiecte de construcții specializate în sectorul spitale și pharma.
 • Manageri și specialiști în construcții, cu competențe extinse competențe internaționale.
 • Consultanță și supervizare în orice etapă a evoluției unei lucrări.
 • Comunicare eficientă cu toate părțile implicate, beneficiari, subcontractori, autorități.
 • Grija pentru protecția mediului și pentru eficiența energetică a clădirilor din orice sector.
 • Un partener de încredere și de durată pe toată perioada devoltării unui proiect.
 • Realizăm construcții speciale, în cei mai avantajosi parametrii calite, buget, timp de livrare.
 • Conferim plus valoare tuturor construcțiilor proiectate și livrate clienților.

Contactați-ne pentru consultanță și servicii specializate de construcții în sectorul hospital and pharma!