Proviron: cos'è? Proviron nel bodybuilding su un corso

Proviron (mestelolone) è uno dei farmaci ormonali che può aumentare significativamente la libido e ha una moderata attività androgena. Viene utilizzato soprattutto nel bodybuilding in un corso di steroidi.

Proviron blocca l'aromatizzazione degli steroidi in ormoni femminili. Tuttavia, molte recensioni affermano che il suo effetto è debole in questo senso. È inoltre in grado di inibire gli ormoni sessuali leganti la globulina (hGHB), che a loro volta determinano un aumento delle concentrazioni di testosterone libero nel sangue (aumentando l'efficacia del corso).

Sul nostro sito è possibile acquistare Proviron prezzo più basso in Italia.

Profilo steroideo del proviron

  • attività anabolica: 40%
  • Attività androgenica: 100-150%.
  • aromatizzazione: nessuna
  • Soppressione dell'asse ipotalamo-ipofisi-testicolo: nessuna.
  • Tossicità epatica: praticamente inesistente alle dosi standard.
  • via di somministrazione: orale (compresse)
  • durata di vita nel corpo: 12 ore
  • tempo di rilevamento: circa 60 giorni

Istruzioni per l'uso di Proviron

È molto semplice. Il dosaggio giornaliero standard per gli uomini è compreso tra 50 e 100 mg. Deve essere assunto dopo i pasti. Dividere la dose in 2 somministrazioni (mattina e sera). Non superare la dose di 150 mg/die. Maggiore è la dose, maggiore è il rischio di effetti collaterali. Inoltre, maggiore è la dose, maggiore è l'aumento della libido, che può sfociare in un'erezione in un momento arbitrario. Possono verificarsi erezioni lunghe e dolorose (se ciò accade, ridurre la dose).

Nel nostro negozio online https://compare-steroidi.com/ potete acquistare prodotti farmaceutici per lo sport a prezzi convenienti.

Consigliato per l'uso di sustanon, testosterone (propionato, enantato, cipionato) e deca. Durante l'assunzione di deca, sarà rilevante. Collegate questo farmaco a metà del corso e fino alla fine. Per esempio, se il corso dura 8 settimane, si deve iniziare a prendere il pro-virone alla quarta settimana e continuare fino all'ottava settimana. Non consiglio l'uso del meserolone per più di 3 mesi. Qui sotto potete vedere un esempio di come è impostato il corso.

"Believe that life is worth living, and your belief will help create the fact"

William James Philosopher and psychologist

Lucrăm cu instrumente inovatoare, care permit soluții moderne și eficiente

Procesele noastre integrează instrumente de ultimă generație, care ne permit să contribuim la modernizarea atât de necesară în domeniul construcțiilor. Digitalizarea serviciilor noastre adaugă valoare pe termen lung și oferă o experiență mult mai bună de lucru pentru client.

Te ascultăm cu atenție, analizăm și apoi… te purtăm pe drumul către succes!

Pentru că știm să ascultăm cu adevărat, înțelegem mai repede. Pentru că înțelegem mai repede, găsim soluții mai bune. Pentru că găsim soluții mai bune, calea către finalizarea în timp, în buget și la calitatea planificată este mai clară încă de la primii pași.

Îți oferim o opinie obiectivă și argumentată despre proiectul tău

Venim cu soluțiile care îți permit să anticipezi și să gestionezi riscurile proiectului tău. Te putem ajuta să obții o părere obiectivă despre stadiul în care te afli, ce poți face pentru a eficientiza lucrurile și unde anume este nevoie de intervenție imediată sau de o supraveghere mult mai atentă. Suntem suportul de care ai nevoie pentru a-ți duce la capăt proiectul, în cei mai buni parametri.

Avem o echipă de nivel internațional, dar puternic ancorată în realitățile pieței românești de construcții

Suntem profesioniști cu un portofoliu solid, construit în proiecte de succes în Europa, Orientul Mijlociu, Asia și Africa. Am câștigat astfel nu doar un bun renume și respectul clienților și colaboratorilor, dar și știința de a ne adapta fiecărei piețe și fiecărui tip de client.

Experiență relevantă în cele mai importante segmente din domeniul construcțiilor

Ai un proiect de retail, rezidențial, transport sau infrastructură, office, distribuție, energie, pharma sau în sectorul guvernamental? Noi suntem oamenii cu care trebuie să vorbești atunci când vrei eficiență și control fără bătăi de cap: venim cu experiență relevantă pe proiecte complexe, cu procese testate în timp și insighturi pertinente pentru zona ta de interes.

Echipa noastră vine cu o abordare modernă

Într-un sector în care cei mai mulți jucători se confruntă cu dificultatea de a reține o resursă umană capabilă, noi motivăm zi de zi o echipă completă și complexă de specialiști conectați la viitor. Cu toții venim cu o abordare modernă și cu dorința de a cere mereu mai mult de la noi și de la proiectele în care suntem implicați, iar asta se reflectă în calitatea soluțiilor pe
care le propunem clienților noștri.

Suntem constructori… de parteneriate pe termen lung!

Am pornit la drum cu gândul să clădim un business de viitor. Iar pentru asta știm prea bine că avem nevoie de parteneriate solide. Acesta este unul dintre obiectivele noastre în fiecare proiect: să creăm și să ducem mai departe relații de business sănătoase și profitabile pentru toate părțile implicate.