Proviron Anweisung

Proviron kompensiert den Mangel an Androgenen, deren Produktion mit zunehmendem Alter allmählich abnimmt. Somit bietet Proviron eine Behandlung für Zustände an, die durch einen Mangel oder ein völliges Fehlen der Androgenproduktion im Körper verursacht werden. Reduziert die Spermatogenese in den empfohlenen Dosen nicht. Das Medikament hat keine Hepatotoxizität. Nach oraler Verabreichung wird Mesterolon im Dosisbereich von 25 bis 100 mg schnell und fast vollständig resorbiert. Die maximale Serumkonzentration - 3,1 ± 1,1 ng / ml - wird 1,6 ± 0,6 Stunden nach Einnahme von Proviron erreicht. Vor diesem Hintergrund nimmt der Wirkstoffgehalt im Serum mit einer terminalen Halbwertszeit von 12 bis 13 Stunden ab. 98% des Mesterolons binden an Blutplasmaproteine, 40% des Mesterolons binden an Albumin und 58% an die Sexualhormonbindung Globulin (SHBG).

Mesterolon wird schnell metabolisiert. Die metabolische Clearance-Rate aus Serum beträgt 4,4 ± 1,6 ml / min - 1 / kg - 1. Es wird von den Nieren nur in Form von Metaboliten ausgeschieden. Der Hauptmetabolit ist 1α-Methylandrosteron in konjugierter Form, das 55–70% der von den Nieren ausgeschiedenen Metaboliten ausmacht. Das Verhältnis von Glucuroniden des Hauptmetaboliten zu Sulfaten beträgt etwa 12,1 proviron.

Ein weiterer Metabolit ist 1α-Methyl-5α-androstan-3α, 17β-diol, das etwa 3% der Metaboliten ausmacht, die von den Nieren ausgeschieden werden. Es wurde keine metabolische Umwandlung in Östrogene oder Corticoide festgestellt. Etwa 80% der Meterolon-Dosis werden in Form von Metaboliten im Urin ausgeschieden, und etwa 13% der Dosis werden über den Kot ausgeschieden. Innerhalb von 7 Tagen wurden 93% der Dosis in Sekreten nachgewiesen, von denen die Hälfte innerhalb von 24 Jahren im Urin ausgeschieden wurde. Die absolute Bioverfügbarkeit von Mesterolon beträgt etwa 3% einer oralen Dosis. Die orale Einnahme einer täglichen Proviron-Dosis führt zu einer Erhöhung des Substanzspiegels im Blutserum um etwa 30%.

"Believe that life is worth living, and your belief will help create the fact"

William James Philosopher and psychologist

Lucrăm cu instrumente inovatoare, care permit soluții moderne și eficiente

Procesele noastre integrează instrumente de ultimă generație, care ne permit să contribuim la modernizarea atât de necesară în domeniul construcțiilor. Digitalizarea serviciilor noastre adaugă valoare pe termen lung și oferă o experiență mult mai bună de lucru pentru client.

Te ascultăm cu atenție, analizăm și apoi… te purtăm pe drumul către succes!

Pentru că știm să ascultăm cu adevărat, înțelegem mai repede. Pentru că înțelegem mai repede, găsim soluții mai bune. Pentru că găsim soluții mai bune, calea către finalizarea în timp, în buget și la calitatea planificată este mai clară încă de la primii pași.

Îți oferim o opinie obiectivă și argumentată despre proiectul tău

Venim cu soluțiile care îți permit să anticipezi și să gestionezi riscurile proiectului tău. Te putem ajuta să obții o părere obiectivă despre stadiul în care te afli, ce poți face pentru a eficientiza lucrurile și unde anume este nevoie de intervenție imediată sau de o supraveghere mult mai atentă. Suntem suportul de care ai nevoie pentru a-ți duce la capăt proiectul, în cei mai buni parametri.

Avem o echipă de nivel internațional, dar puternic ancorată în realitățile pieței românești de construcții

Suntem profesioniști cu un portofoliu solid, construit în proiecte de succes în Europa, Orientul Mijlociu, Asia și Africa. Am câștigat astfel nu doar un bun renume și respectul clienților și colaboratorilor, dar și știința de a ne adapta fiecărei piețe și fiecărui tip de client.

Experiență relevantă în cele mai importante segmente din domeniul construcțiilor

Ai un proiect de retail, rezidențial, transport sau infrastructură, office, distribuție, energie, pharma sau în sectorul guvernamental? Noi suntem oamenii cu care trebuie să vorbești atunci când vrei eficiență și control fără bătăi de cap: venim cu experiență relevantă pe proiecte complexe, cu procese testate în timp și insighturi pertinente pentru zona ta de interes.

Echipa noastră vine cu o abordare modernă

Într-un sector în care cei mai mulți jucători se confruntă cu dificultatea de a reține o resursă umană capabilă, noi motivăm zi de zi o echipă completă și complexă de specialiști conectați la viitor. Cu toții venim cu o abordare modernă și cu dorința de a cere mereu mai mult de la noi și de la proiectele în care suntem implicați, iar asta se reflectă în calitatea soluțiilor pe
care le propunem clienților noștri.

Suntem constructori… de parteneriate pe termen lung!

Am pornit la drum cu gândul să clădim un business de viitor. Iar pentru asta știm prea bine că avem nevoie de parteneriate solide. Acesta este unul dintre obiectivele noastre în fiecare proiect: să creăm și să ducem mai departe relații de business sănătoase și profitabile pentru toate părțile implicate.