Drostanolon Anleitung

Drostanolon (Warenzeichen Masteron, Drolban, Metormon, Permastril, Mastager usw.) ist ein anaboles Steroid, das in Form von Propionat- und Enanthatestern hergestellt wird. 

Masteron hat eine hohe androgene Aktivität und eine moderate anabole Wirkung. Masteron aromatisiert im Körper nicht (dh es wird nicht zu Östrogenen), im Gegenteil, es ist ein Aromatasehemmer. Drostanolon ähnelt in seiner biologischen Wirkung Dihydrotestosteron, da es ein Derivat dieses Hormons ist (die chemische Formel von Masteron ist 2a-Methyl-Dihydro-Testosteron-Propionat). In der Medizin wird Masteron zur Behandlung von Brustkrebs bei Frauen eingesetzt, aufgrund der hohen Virilisierungswahrscheinlichkeit wird es derzeit jedoch praktisch nicht eingesetzt.

Drostanolon ist in der Regel in 50 und 100 mg/ml Ampullen erhältlich.

Drostanolone propionat wird von Sportlern im Bodybuilding häufig verwendet, um Muskelmasse und Kraft während "trockener" Zyklen zu erhalten. Drostanolon wird häufig von Läufern und Sportlern verwendet, die versuchen, ihre Gewichtsklasse zu halten (ohne das Körpergewicht zu erhöhen).

Masteron ist im Bodybuilding beliebt, da es keine Flüssigkeitsansammlung verursacht und eine mäßige harntreibende Wirkung hat, die die Muskeldefinition und -definition verbessert. Drostanolon kann für Sportler interessant sein, die die Härte und Dichte der Muskulatur erhöhen möchten, in der Regel wird es kurz vor dem Wettkampf eingesetzt. Drostanolon ermöglicht es Ihnen, den ausdrucksstärksten Zustand der Muskeln zu erreichen, dies geschieht auch aufgrund der fettverbrennenden Wirkung des Arzneimittels. Die Praxis zeigt, dass der Masteron-Kurs die Fettmasse gegenüber dem anfänglichen Kurs um 5-7% reduzieren kann.

Masteron ist in der Lage, die Kraftindikatoren zu erhöhen, während das Gesamtkörpergewicht gehalten und der Fettgehalt reduziert wird. Dies macht Drostanolon beim Powerlifting attraktiv. Das Medikament kann in einer Diät zur Gewichtsabnahme verwendet werden, um die Muskelmasse zu erhalten und den Katabolismus zu unterdrücken.

"Believe that life is worth living, and your belief will help create the fact"

William James Philosopher and psychologist

Lucrăm cu instrumente inovatoare, care permit soluții moderne și eficiente

Procesele noastre integrează instrumente de ultimă generație, care ne permit să contribuim la modernizarea atât de necesară în domeniul construcțiilor. Digitalizarea serviciilor noastre adaugă valoare pe termen lung și oferă o experiență mult mai bună de lucru pentru client.

Te ascultăm cu atenție, analizăm și apoi… te purtăm pe drumul către succes!

Pentru că știm să ascultăm cu adevărat, înțelegem mai repede. Pentru că înțelegem mai repede, găsim soluții mai bune. Pentru că găsim soluții mai bune, calea către finalizarea în timp, în buget și la calitatea planificată este mai clară încă de la primii pași.

Îți oferim o opinie obiectivă și argumentată despre proiectul tău

Venim cu soluțiile care îți permit să anticipezi și să gestionezi riscurile proiectului tău. Te putem ajuta să obții o părere obiectivă despre stadiul în care te afli, ce poți face pentru a eficientiza lucrurile și unde anume este nevoie de intervenție imediată sau de o supraveghere mult mai atentă. Suntem suportul de care ai nevoie pentru a-ți duce la capăt proiectul, în cei mai buni parametri.

Avem o echipă de nivel internațional, dar puternic ancorată în realitățile pieței românești de construcții

Suntem profesioniști cu un portofoliu solid, construit în proiecte de succes în Europa, Orientul Mijlociu, Asia și Africa. Am câștigat astfel nu doar un bun renume și respectul clienților și colaboratorilor, dar și știința de a ne adapta fiecărei piețe și fiecărui tip de client.

Experiență relevantă în cele mai importante segmente din domeniul construcțiilor

Ai un proiect de retail, rezidențial, transport sau infrastructură, office, distribuție, energie, pharma sau în sectorul guvernamental? Noi suntem oamenii cu care trebuie să vorbești atunci când vrei eficiență și control fără bătăi de cap: venim cu experiență relevantă pe proiecte complexe, cu procese testate în timp și insighturi pertinente pentru zona ta de interes.

Echipa noastră vine cu o abordare modernă

Într-un sector în care cei mai mulți jucători se confruntă cu dificultatea de a reține o resursă umană capabilă, noi motivăm zi de zi o echipă completă și complexă de specialiști conectați la viitor. Cu toții venim cu o abordare modernă și cu dorința de a cere mereu mai mult de la noi și de la proiectele în care suntem implicați, iar asta se reflectă în calitatea soluțiilor pe
care le propunem clienților noștri.

Suntem constructori… de parteneriate pe termen lung!

Am pornit la drum cu gândul să clădim un business de viitor. Iar pentru asta știm prea bine că avem nevoie de parteneriate solide. Acesta este unul dintre obiectivele noastre în fiecare proiect: să creăm și să ducem mai departe relații de business sănătoase și profitabile pentru toate părțile implicate.